Over Petra Verhoef

Over Petra Verhoef

Over Petra Verhoef

Mijn specialiteit is om vanuit de juiste houding een sterk, soepel en stevig lichaam te bouwen. Rug, nek schouders, buik en bekken krijgen van mij extra aandacht. Hierbij maak ik echt contact met je om er achter te komen waar jij je goed bij voelt. Ik kan je adviseren over voeding en coachen bij het aanleren en volhouden van een gezonde leefstijl.

Ontwikkeling & opleidingen

Omdat ik mijn klanten wil verzekeren van een goede kwaliteit begeleiding ben ik ook continu met mijn eigen ontwikkeling bezig. Ik heb meerdere opleidingen gevolgd op het gebied van Pilates en Yoga en ik heb een Personal trainer opleiding succesvol afgerond. 

Van jongeren tot senioren

Ik heb een brede kring van cliënten, van jongeren tot senioren. Ieder persoon is uniek en heeft zijn of haar mogelijkheden. Voor mij is het iedere keer weer verrassend wat er mogelijk is qua lichamelijke en mentale ontwikkeling. Nooit te jong of te oud om te leren.

© 2024 |  Petra Verhoef