Personal training & coaching

Trainingssessies

Personal trainingssessies duren 45 minuten. Dit is één op één of met z’n tweeën. 

Voor het uitvoeren van de trainingen heb ik de beschikking over de mooie faciliteiten van Sportcentrum MyLife aan de Plataanlaan 1 in Wageningen.

Mijn werkwijze

bewegingsinzicht en mensenkennis

Door mijn jarenlange ervaring als sportdocent heb ik veel bewegingsinzicht en mensenkennis ontwikkeld. Ik ben ervan overtuigd dat body en mind onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Jouw lichaam en manier van bewegen vertellen mij wie jij bent en hoe jij je mentaal voelt. Dat is het uitgangspunt voor iedere training die ik samen met jou ga doen.

Personal training & coaching

Voor wie zijn de trainingssessies?

IK geef training aan jongeren, jongvolwassenen, middelbare leeftijd en ouderen.

Voor jongeren

Personal training en coaching

Jong­volwassenen

Personal training en coaching

Middelbare leeftijd

Personal training en coaching

Ouderen

Personal training en coaching

Wat mijn cliënten zeggen...

© 2024 |  Petra Verhoef