Specialiteiten

Mijn specialiteiten:

Lichaamshouding

De houding zegt veel over de persoon, zowel mentaal als fysiek. Een verkeerde fysieke houding geeft klachten bijv. aan rug, nek, schouders en knieën. De houding geeft ook aan hoe jij je mentaal voelt. Zit je goed in je vel?

Corestability

Of te wel rompstabiliteit, dit zijn in grote lijnen de rug-, buikspieren en bekkenbodem.  Deze rompstabiliteit is belangrijk voor een stevige houding ter voorkoming van rug, nek en schouderklachten. Ook helpt rompstabiliteit voor een betere balans en houding.

Balans

Balansoefeningen helpen om de spieren en reflexen te trainen die je nodig hebt om jezelf rechtop te houden. Met een beter evenwicht zal je minder snel vallen. Ook helpt balans voor een betere houding en bewustwording daarvan.

Zelfvertrouwen

Een strakker lijf en een betere houding geven meer zelfvertrouwen. Door het trainen en fysieke uitdagingen aan te gaan til je jezelf naar een hoger plan. Dit geeft zelfwaardering en innerlijke acceptatie waardoor je het vermogen ontwikkelt uitdagingen aan te gaan die je anders misschien niet had gedurfd.

© 2024 |  Petra Verhoef